Clarion Collection hotell Carlscrona

Clarion Collection Hotell Carlskrona
12345 25 snitt: 3,88 av 5

Loading...Loading...
 
Prisjämförelse

 
Clarion Collection hotell Carlskrona är ett trivsamt, lyxigt och personligt hotell. Interiören är präglad av stadens marina historia varpå mötet mellan gammal arkitektur och dagens moderna stil möts i en harmonisk symbios. Mycket av konsten som hänger uppe på hotellet är bilder på gamla skepp och fartyg från förr. Tapeter i gammal stil och moderna möbler. Hotellet ligger nere vid Skeppsbrokajen i Karlskronas centrala delar så man har fin utsikt över hav och land. Ska man åka flygbuss eller annan lokal trafik så ligger centralstationen bara en kort promenad från hotellet. Dessutom så finns hela stadens restaurang och shoppingutbud bara några kvarter bort.

Hotellet ligger i en gammal 1700 tals byggnad som för var ett lager för handelsmännen vilket gör att det finns mycket historia och minnen i byggnadens väggar. Om tiden kunde tala så skulle man säkert få höra en massa spännande historier från sjömän, förlista skepp och handelns hårda hand.

Hotellet utmärker sig med sin uppseendeväckande glasfasad. Det finns en fin innergård med både en grönskande trädgård och uteplats. Här kan man vistas alla årstider om vädret och kläderna är rätt. För den som vill träna eller koppla av så finns det både fitnessvåning och en lugnande relax avdelning.

Det är meningen att man verkligen ska komma till ro och kunna koppla av de stunder man är ledig när man bor på hotell Carlskrona. Rummen är mysiga och ger en härlig inbjudande känsla som gör att man på ett sätt helst inte vill lämna dem.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.