First hotell Ja Karlskrona

First Hotell JA
12345 14 snitt: 3,71 av 5

Loading...Loading...
 
Prisjämförelse

 
Detta fyrstjärniga hotell är beläget i Karlskronas fina centrum med barer, pubar, affärer och restauranger. Hotellet anses vara ett av stadens mest uppskattade hotell och har varit under många år. Byggnaden är från 1700 talet och har en lång historia och även historiskt värde. Här har faktiskt självaste Kung Gustav III festat med mat, dans och musik. Här kan man verkligen räkna med en hög standard och en riktigt professionell personal. Alla gästers behov är lika viktiga för personalen så de hjälper gärna till med minsta sak till stora frågor. Hotellet är nyligen renoverat vilket gör att hotellet har fått en ny inbjudande och modern känsla.

Rummen på hotellet finns i två utförande, standardrum och superior-rum. Alla 88 rum är snygga med fina tvägolv, mörkläggande gardiner, mjuk och lugn belysning och specialdesignade sängar för högsta komfort. Hotellet har höghastighets internet och platt-tv på alla rum.

Så hur var det med det här att kungen svirade i byggnaden under 1700 talet? På den tiden fanns det en magnifik balsal på hotellet, en superb restaurang vilket gjorde att detta var ett riktigt inne ställe för samhällets elit, det vill säga under de perioder dessa förnäma gäster var på besök i staden. Sedan har denna forna stadskällare blivit First Hotel JA som numera är ett av Sveriges modernaste och bekvämaste hotellboende i denna delen av landet.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.