Fyrstjärniga hotell i Karlskrona

Karlskrona är en fin svensk stad som fått utmärkelse att bli ett av våra världsarv. Här finns mycket spännande historia från tiden då staden var dansk och framåt. Man kan läsa om hur gamla kungar har byggt upp staden och hur stadsplanen var tänkt för stora ändamål som till exempel att staden skulle bli Sveriges huvudstad. Här finns många väldigt fina byggnader med gamla minnen i väggarna och även historier att förtälja. Nedan finner ni stadens fina fyrstjärniga hotell.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

StayAt Apartment Hotel

Prisjämförelse

Här bor man i fina och fullutrustade lägenheter mitt i Karlskronas centrum. Läget är lika bra oavsett om man besöker staden som turist eller i affärssammanhang. Alla lägenheter har wifi, stor platt-tv, fullutrustat kök, ett fint badrum och en mysig vardagsrums del. Detta är ett mycket bra boende alternativ om man till exempel ska vara bortrest under en längre tid eller helt enkelt vill ha sitt eget boende. Man kan alltid räkna med att bo riktigt fint och komfortabelt på hotell StayAt.


Clarion Collection Hotel Carlskrona

Prisjämförelse

Hotell Carlskrona är ett lyxigt och fint hotell i Karlskrona. Rummen har en snygg design och inredning som gör dem både inbjudande och hemtrevliga. Alla rum har fräscha och moderna badrum med dusch och hårfön. Sängarna är av högsta klass och gör att man sover bra och vaknar pigg och utvilad på morgonen. Wifi och tv finns också på alla rum och även ett skrivbord om man behöver arbeta under sin vistelse. Hotellet är beläget endast 200 meter från Centralstationen och det tar cirka tio minuter att gå till Stortorget.


Scandic Hotel Karlskrona

Prisjämförelse

Scandic hotell är beläget nere vid vattnet på Trossö i stadens centrum. På rummet har man fin utsikt över vattnet eller över staden. Vill man träna så finns det gym på hotellet som gäster får använda fritt. Reser man med familjen så är det bra att veta att alla barn under 13 år sover gratis på hotellet. Hotellet är även barnanpassat. Hotell Scandic ser till att alla deras gäster trivs bra och hjälper till med olika bokningar och om man behöver ha guidening i staden.


First Hotel JA

Prisjämförelse

Detta är ett riktigt modernt hotell i stadens centrala delar. När man bor här så har man nära till allt i staden så som affärer, caféer, restauranger och pubar. Personalen ger en utomordentlig service och tar hand om alla sina gäster på bästa tänkbara sätt. I priset ingår en rejäl och smakrik frukostbuffé med mycket att välja på så att alla ska bli mätta och belåtna. På rummen finner man exklusiva sängar från Jensen, wifi och en stor platt-tv med många kanaler att välja mellan.


First Hotel Statt

Prisjämförelse

Detta hotell har en charmig sekelskiftes miljö. Här varierar inredningen i rummen beroende på vald standard. Det finns internet på hela hotellet som man kan använda fritt när man bor på hotellet. Här finns två restauranger med olika menyer, pub, nattklubb och en rockbar så det finns alltid något att göra på kvällarna. Vill man träna så har man fritt inträde till ett gym som ligger i nära anslutning till hotellet. Hotell Statt är dessutom beläget på stadens gågata så man har en massa affärer mitt utanför entrén.
Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.