Hotell Conrad i Karlskrona

Hotell Conrad
12345 2 snitt: 4,00 av 5

Loading...Loading...
 
Prisjämförelse

 

Karlskrona ligger i Blekinges fantastiska skärgård och där även trevliga hotell Conrad. När man bor här så får man bästa möjliga utgångsläge oavsett vad man har tänkt att hitta på när man besöker staden. Hotellet har varit igång sedan 70 talet och har sedan dess arbetat fram deras goda service, familjära anda och hemtrevliga hotell. Miljön är riktigt avslappnad och ger en avkopplande inverkan på vilken stressad storstadsbo som helst. Hotellet ingår i kedjan Sweden Hotels tillsammans med deras syster hotell Aston hotell. Sweden Hotels har ett fiffigt poängsystem vilket gör att det definitivt kan löna sig att bli del av hotellets gästklubb om man reser mycket.

För den som vill koppla av eller träna en stund så finns det ett gym tvärs över gatan som hotellet har ett avtal med och man betalar då endast halva priset per träningstillfälle. Relaxen hittar man i Gula Huset som både har en liten relaxhörna och bastu.

Hotell Conrad består av tre olika byggnader som alla är från olika tidsepoker, ett är från sekelskiftet ett från 70 talet och ett från 80 talet. Husen kallas för Rödahuset, Gulahuset och Kulturhuset. Alla hus har renoverats i olika perioder och har därför sin alldeles egna stil och charm.

Alla rum på hotell Conrad har sköna och komfortabla sängar så att man sover gott om natten, wifi, en personlig inredning och en generös, smakrik frukost.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.