Trestjärniga hotell i Karlskrona

Karlskrona är en stad som ligger både på fastlandet och sedan ut i skärgården på större öar och holmar. Stadens centrum ligger på den största ön Trossön. Det bor ungefär 65 000 människor i hela Karlskronas kommun. Förr i tiden bedrevs det mycket handel i området då det var mycket praktiskt eftersom detta var en attraktiv sjöstad. Det finns flera fina tresjärniga hotell i Karlskrona och dem hittar ni listade på denna sidan.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Conrad

Prisjämförelse

Hotell Conrad är ett trevligt hotell som är beläget i tre olika byggnader. Här finns rum i olika utseenden och standard. Byggnaderna varierar också i byggnads år varav den ena är från 1700 talet, en från 1970 och 1980 talet. Hotellet har därför även renoverats i omgångar vilket gör att ingen byggnad är samma som den andra. Hotellet har gratis wifi till alla sina gäster och man bjuds också på en härlig frukost varje morgon.


Hotel Siesta

Prisjämförelse

Här bor man med en fin utsikt över Stortorget. Bara några minuter ifrån ligger även museet och centralstationen. Behöver man koppla av efter en lång och stressig dag, kanske har du haft möten i timmar eller sprungit runt bland stadens alla sevärdheter. Då är man väl förtjänt en stund i hotellets relaxavdelning med bubbelpool och bastu. Under sommaren så kan man sitta på hotellets fina terrass och se ut över den vackra sjöstaden eller ta en båtutflykt från hamnen som endast ligger 400 meter bort.


Hotel Aston

Prisjämförelse

Hotell Aston är systerhotell med trevliga hotell Conrad. Även detta hotell har en bra trestjärnig standard med mysigt inredda rum och bra, centralt läge. På rummen finns det kaffe och te bryggare, platt-tv med brett kanalutbud, telefon och internet. På eftermiddagen så bjuds man på god fika nere i lobbyn med varma drycker, frukt och nybakat. Om man reser med bil så har hotellet privata parkeringar mitt utanför som man kan ställa sig på.


A-Hotel

Prisjämförelse

A-hotell har olika typer av rum. Vissa rum har eget pentry och platt-tv, däremot så har alla rum eget badrum och internet. Läget är centralt och bra, på bara några minuter så når man Marinmuseet. Hotellet är trevligt och ett prisvärt alternativ när man besöker Karlskrona. Affärer och restauranger finns också i området kring hotellet. Om man vill ha tips om en bra restaurang eller spännande sevärdhet ska man definitivt fråga hotellets kunniga personal så hjälper de dig efter bästa förmåga.
Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.