Trossö Vandrarhem i Karlskrona

STF Trossö
12345 1 snitt: 4,00 av 5

Loading...Loading...
 
Prisjämförelse

 

STF Trossö vandrarhem ligger endast cirka 15 minuter från järnvägsstationen vilket är bra eftersom många av besökarna i staden reser med tåg. Detta innebär också att man har nära till Stortorget och stadens gågata där det mesta av Karlskronas populära uteliv och shopping finns. Vill du inte laga alla dina mål mat själv på hotellets stora utrustade kök så kan personalen mer än gärna rekommendera olika bra restauranger att äta på i det närliggande området. För sköna vår, sommar och höst kvällar så finns det en innergård där man kan sitta och umgås med goda vänner, insupa den uppfriskande havsluften och kanske bara njuta av att vara ledig i en fin, historisk gammal stad i Sveriges vackra land.

Rummen på vandrarhemmet är ljusa och fina med träslag i furu och ger ett riktigt fräscht intryck. Det finns våningsängar och enkelsängar i rummen och alla rum har skrivbord där man kan skriva alla vykorten som ska skickas till familj och vänner under resan. Alla gäster delar badrum.

Det finns även en hel del tillval vad gäller boendet. Skulle man resa med barn så betalar man ett lägre och mer förmånligt pris för dem. Är barnet så pass litet så att det inte behöver en egen säng så kostar det inget extra alls. Man kan få frukost om man beställer i förväg för endast 60 kronor. Man kan även hyra lakan och betala för extra städning.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.