Tvåstjärniga hotell i Karlskrona

Innan år 1862 var det lite svårare att ta sig ut i stadens vackra skärgård och stadsöar för då fanns det inga broar som knöt banden mellan öar och land. När broarna sedan hade byggts upp så blev livet mycket enklare för öborna och människor som ville bosätta sig i staden. Staden var också använd väldigt länge av Sveriges flotta. På den här sidan finner ni de mest prisvärda alternativen i den historiska staden Karlskrona.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Angöringen

Prisjämförelse

Hotell Angöringen är ett bra tvåstjärnigt hotell med enklare rum men de är utrustade med allt och man har även ett eget badrum. På rummen finns det telefon, tv och wifi. I bokningspriset ingår frukost varje morgon så man behöver endast tänka på de andra måltiderna under dagen. Hotellet har också utmärkta förbindelser mellan flygplats och centrum.


Hotel Gullberna Park

Prisjämförelse

Detta mysiga vandrarhem ligger ca 6 kilometer från Karlskronas centrum. På hotellet så finns det ett stort kök som är utrustat med allt man behöver för att kunna laga mat, man delar köket med andra gäster. Under sommaren så kan man grilla ute i trädgården då det finns en rejäl grillplats som får användas av gäster. Hotellets wifi är gratis. Det finns även tv i samtliga rum, däremot så delar man på badrummen med andra gäster.


STF Karlskrona Trossö Vandrarhem

Prisjämförelse

Detta vandrarhem har olika rum att välja mellan. Det finns en trevlig innergård att vistas på när man behöver en nypa frisk luft eller sitta en skön sommarkväll. Alla rum har skrivbord men däremot så delar gästerna på badrummen. Vandrarhemmet ligger centralt och bra så man har både utflyktsmål, restauranger och affärer inom ett bekvämt avstånd. Hotellet har ett gemensamt kök som är fullt utrustat så att man kan laga alla sina måltider där om man inte äter ute.
Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.